Ik ben Kawita Pahladsingh. Mijn professionele verhaal begint in 1985 toen ik bij een grote bank als uitzendkracht begon met werken nadat ik mijn school had afgemaakt. Sindsdien heb ik gewerkt op verschillende afdelingen waar de klappen van de zweep heb geleerd in zakelijke- en particuliere financieringen en fiscaliteiten. In 1998 heb ik me gespecialiseerd in hypotheken en heb alle opleidingen gedaan om me vakbekwaam te mogen noemen en ben ik wettelijk Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur.

In 2007 heb ik de bank vrijwillig verlaten om mij als zelfstandig ondernemer te vestigen met kantoor aan huis. Ik haal plezier uit mijn werk als ik mensen kan helpen om hun droomhuis te vinden en een hypotheek die past bij hun inkomsten en uitgaven.

Nieuwe klanten komen meestal bij mij via mond op mond reclame. De beste reclame die er is. Ik kan gerust zeggen dat veel van mijn klanten vrienden worden. Dat kan ook niet anders als je zo intensief met ze samen werkt bij het vinden van een huis en een passende hypotheek.
In drukke tijden werk ik samen met collega’s die ik lang en goed ken. Zij hebben altijd dezelfde denkwijze als het gaat om kwalitatief hoogwaardig advies. Ook nemen mij waar als ik even echt niet bereikbaar kan zijn. Toch ben ik zelf bijna altijd bereikbaar. Als ik op vakantie ben, gaat de laptop en smartphone mee. Ook ’s avonds en in het weekend kunt u terecht als u dringende vragen heeft.
Ik weet hoe het is om een huis te kopen en de spanning die het met zich mee brengt. Ik haal er veel voldoening als ik u gerust kan stellen. Dus u stoort mij nooit!

Dit zijn wij:
Bijna altijd bereikbaar (telefoon, mail, sms, whatsapp, facebook etc.)
Hoge kwaliteit van advies
Altijd eerlijk en open
Duidelijke heldere taal
Kosteloze nazorg gedurende 10 jaar
Kosteloos verzorgen van verzekeringen

Wat betekent Het Huis van Amber?
Mij wordt vaak gevraagd waar de naam vandaan komt. Hieronder in het kort:
Het Huis spreekt voor zich toch? Ik wil graag dat mensen mijn bedrijf zien als hun eerste huis naar een hypotheek.
Amber heeft verschillende betekenissen:
1. Amber is barnsteen. Ontstaan uit miljoenen jaren oude hars, die transparant is. Soms zitten er beestjes in gevangen. Transparantie is essentieel in hypotheekadvies. Je moet goed weten waar je aan toe bent, als je een schuld aangaat van vaak 30 jaar.
2.Mijn wortels liggen in India. De hoofdtaal in India is Hindi. In het Hindi betekent Amber, hemel.
Hemel is in de westerse cultuur synoniem voor een plek waar het goed is, rust en vrede.
Het Huis van Amber is hèt huis waar je met een tevreden gevoel weggaat met een eerlijk en helder advies en waar je steeds welkom bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *